Gitaar laten bouwen

Elektrische of akoestische gitaar laten bouwen

Wil je een elektrische of akoestische gitaar laten bouwen? Of het nu gaat om een basgitaar of een gewone gitaar; Vincent Guitars doet dit ruim 30 jaar op ambachtelijke wijze. Vincent weet jou uitstekend te adviseren als het gaat om jouw ultieme droomgitaar en luistert naar al jouw wensen.

Uiteraard kunnen we ons voorstellen dat je graag wilt weten wat hier allemaal bij komt kijken. Hier lees je wat je allemaal te wachten staat.

 

Afspraak
Allereerst maken we een afspraak bij ons in het atelier. Je laat wat voorbeelden zien van wat je in gedachten hebt en maakt kenbaar wat verder je wensen zijn qua hout, hardware en elektronica. Ook kun je bij ons wat gitaren en pickups uitproberen, zodat je voor jezelf een goed beeld hebt wat allemaal mogelijk is. Als het om een nieuw ontwerp gaat, maakt Vincent een eerste schets.

Prijsopgave
Vincent maakt vervolgens een prijs voor je met een definitieve tekening. Als je hiermee akkoord gaat, dan gaan we voor je aan de slag. Wij bouwen een elektrische gitaar vanaf € 2.100,- en een akoestische gitaar vanaf € 4.200,-.

Mallen
Bij een nieuw model worden er meerdere mallen gemaakt. Hiermee zie je 1 op 1 hoe het model eruit komt te zien.

Tijdens de gitaarbouw
Tijdens de bouw houden we je volledig op de hoogte. Je ontvangt foto’s en filmpjes van de bewerking. Mocht er nog afstemming nodig zijn, dan doen we dat telefonisch of je komt lekker op de koffie in ons atelier.

Jouw gitaar is klaar
Als de gitaar klaar is, stellen we deze helemaal op jou af. Speel je gitaar lekker in en over een tijdje kom je nog even langs voor een gratis afstelbeurt.

Wil jij ook een gitaar laten bouwen? Bel dan met Vincent op tel. 06-52331397 of stuur een mail naar vincent@vincentguitars.com. Hij vertelt je graag over alle mogelijkheden.

Gitaar laten bouwen, hals

Gitaar laten bouwen, body

Gitaar laten bouwen, pickups

Gitaar laten bouwen, basgitaar bas

  • Hemmerbuurt 130
  • 1607 CM Hem
  • +31(0)6 523 313 97
  • vincent@vincentguitars.com