Cursus gitaarbouw

Cursus gitaarbouw | Bouw je eigen custom shop gitaar

Heb jij altijd al een eigen gitaar willen bouwen? Dat kan nu in het atelier van Vincent Guitars. Tijdens deze cursus assembleer jij in 1 dag een telecaster- of stratocastermodel in de uitvoering die jij helemaal te gek vindt! 

Voordat de cursus begint, maak je een keuze uit de kleur body, de hals en de hoogwaardige hardware. Tijdens de cursus liggen deze voor je klaar en assembleer je de gitaar helemaal zelf, onder de vakkundige begeleiding van Vincent. Hij leert je alle tips & tricks die nodig zijn en aan het einde van de cursus ga jij naar huis met je eigen topgitaar!

Voor wie is de cursus gitaarbouw

Echt iedereen kan een gitaar assembleren, van jong tot oud! Als je maar een passie hebt voor gitaarspelen, dan komt het helemaal goed. We adviseren een leeftijd vanaf 14 jaar.

De cursus doe je in een kleine setting, samen met nog 1 of 2 andere personen. Dus er is volop aandacht voor iedereen.

Uit welke gitaaronderdelen en kleuren kan je kiezen?

We werken alleen met topkwaliteit. Alle onderdelen komen van vooraanstaande leveranciers en de pickups worden door ons zelf gewikkeld. Bekijk hier de keuzelijst met alle specificaties die binnen deze cursus vallen. Als je je aanmeldt, geef je jouw keuze aan ons door. Heb je andere wensen, bijvoorbeeld een andere kleur dan beschikbaar? Dat kan uiteraard in overleg. Neem gewoon contact met ons op en we bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Wat ga je doen tijdens de cursusdag

Hier het dagprogramma in een notendop:

– 8.00 uur beginnen we met een introductie en uitleg met koffie en thee.
– Vervolgens begin je met het plaatsen van je eigen naamlogo op de kop. Na een kleine koffiepauze ga je ook met de slagplaat en de elementen aan de slag. De elektronica bereid je voor en soldeer je.
– 13.00 uur staat er een geheel verzorgde lunch met luxe broodjes voor je klaar.
– Na de lunch ga je de topnut van bone bewerken en deze in de hals plaatsen. Vervolgens kun je de complete gitaar afwerken, besnaren en afstellen.
– We sluiten uiteraard af met een gezellige jamsessie onder het genot van een hapje en een drankje. Rond 18.00 uur (het kan ook later worden 😉 ga je naar huis met jouw eigengemaakte topgitaar!

De kosten van deze cursus

Telecaster-model: € 1.150,- excl. btw.
Stratocaster-model: € 1.200,- excl. btw.

Betaling kan in termijnen, vraag ons naar de mogelijkheden.

De beschikbare data

Neem contact met ons op om een datum te prikken.

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Helemaal top! Stuur ons een mail met de volgende informatie:

– Naam
– Adres
– Telefoonnummer
– De gitaaronderdelen die je wilt bestellen. Zie daarvoor de keuzelijst. Heb je daarover vragen, of heb je andere wensen? Bel of mail ons gerust.

Heb je alvast vragen? Bel of Whatsapp dan met Vincent, tel. 06-52 33 13 97 of mail vincent@vincentguitars.com.

>Schrijf je hier in!<

“Een geweldige workshop voor een ieder met liefde voor gitaren en de wens zijn eigen persoonlijke gitaar te creëren. A lifetime experience en dus een absolute aanrader!”
– Marco van der Gragt

  • Hemmerbuurt 130
  • 1607 CM Hem
  • +31(0)6 523 313 97
  • vincent@vincentguitars.com