Thundercaster Fiesta Red

Thundercaster Fiesta Red

Deze Thundercaster Fiesta Red is een fantastische gitaar met een dikke sound, dankzij de handgewikkelde P90s. De body van elzenhout heeft het welbekende feestelijke Fiesta Red en is voorzien van een off-white 3-ply slagplaat die er helemaal vanaf spat.

Daarnaast heeft deze thundercaster een jag-style tremolo, twee volume- en twee toonregelaars en een 3-way Switchcraft selector switch. De kwartiers gezaagde hals is hoogglans gelakt en heeft een 12 inch radius.

Ambachtelijk gemaakte gitaren

Stuk voor stuk maken we te gekke gitaren die vanaf scratch worden gebouwd. Dus geen kant-en-klaar monteerwerk, maar echt ambachtelijk zaag en schuurwerk. Hiervoor gebruiken we alleen duurzaam en gecertificeerd hout. Pickups wikkelen we zelf en daarnaast maken we gebruik van erkende leveranciers op het gebied van diverse hardware. Dit resulteert altijd in een topgitaar met een geweldige sound, made with love & care.

Wil je deze vette gitaar uitproberen? Bel of app dan rechtstreeks met Vincent, tel. 06-52 33 13 97. Of stuur een mail naar vincent@vincentguitars.com. Ook voor alle gitaarreparaties kun je bij ons terecht.

 

  • Hemmerbuurt 130
  • 1607 CM Hem
  • +31(0)6 523 313 97
  • vincent@vincentguitars.com