Box gitaar Beans & Fatback

Box gitaar Beans & Fatback

Vincent maakte eerder al een box reisgitaar. Elke keer als Onno langskwam in ons atelier, moest hij er altijd even op spelen; aangetrokken door het aparte design en de verrassende sound. Hij houdt ontzettend van de jaren 20 en 30 stijl. In die tijd zakte de economie enorm in en mensen werden erg creatief met de bouw van instrumenten. Dus werden er vaak gitaren gebouwd van sigaardozen. Dit idee inspireerde ons om een box gitaar voor Onno te bouwen met de look & feel van die tijd. Aan de achterzijde vind je het logo van Beans & Fatback, prachtig vormgegeven in de stijl van een jaren 30 gitaardoos, compleet met bladgouden details. Het ‘Fishman Rare Earth’ element geeft de gitaar een ontzettende authentieke sound.

Ambachtelijk gemaakte gitaren

Stuk voor stuk maken we te gekke gitaren die vanaf scratch worden gebouwd. Dus geen kant-en-klaar monteerwerk, maar echt ambachtelijk zaag en schuurwerk. Hiervoor gebruiken we alleen duurzaam en gecertificeerd hout. Pickups wikkelen we zelf en daarnaast maken we gebruik van erkende leveranciers op het gebied van diverse hardware. Dit resulteert altijd in een topgitaar met een geweldige sound, made with love & care.

Wil je ook een gitaar laten bouwen? Bel of app dan rechtstreeks met Vincent, tel. 06-52 33 13 97. Of stuur een mail naar vincent@vincentguitars.com.
Ook voor alle gitaarreparaties kun je bij ons terecht.

  • Hemmerbuurt 130
  • 1607 CM Hem
  • +31(0)6 523 313 97
  • vincent@vincentguitars.com